Hračky

Adoptujte si měkoučkého mazlíčka Rescue Tales

Pokud hledáte pro své děti ideální plyšovou hračku, máme pro vás jedinečnou řadu Rescue Tales zvířátka. Realistická plyšová zvířátka, které vaše děti mohou „adoptovat“. V nabídce je hned několik typů zvířátek s krásnými doplňky.

Mláďátka z útulku

Každé zvířátko je v balení ve tvaru psí boudy či kočičího domečku. Mláďátko má jako doplněk svůj obojek a papír o adopci. V krabici najdete také samolepky, kterými děti mohou domeček pro své zvířátko ještě dozdobit. Vybrat si můžete mezi zlatým retrívrem, mopsíkem, kníračem, či dokonce mourkem.

Doporučená cena produktu Little Tikes Rescue Tales Mláďátka z útulku je 359 Kč. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Pejsci z útulku

Nejen, že jsou Rescue Tales Pejsci skvělou hračkou na mazlení, ale dokonce umí i spoustu věcí. Vrtí ocáskem, kývají hlavou, kňučí a vydávají ještě další zvuky. Balení je jako psí bouda, a pokud domeček otočíte naruby, děti si ho dokonce samy mohou vybarvit a navrhnout podle sebe. Pejsci mají také barevný obojek a certifikát o adopci. V nabídce je několik ras pejsků, jako je dalmatin, rotvajler, pekinéz či růžový pudlík.

Doporučená cena produktu Little Tikes Rescue Tales Pejsci z útulku je 839 Kč. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Psí salón

S jedinečným Psím salónem si vaše děti užijí mnoho zábavy. Balení obsahuje štěně labradora v čokoládově hnědé barvě, vanu s funkční sprchou a mnoho doplňků. Pejsek je vyrobený z dobře sušícího se materiálu, a tak ho vaše děti mohou koupat celé hodiny. V sadě najdete také psí šampon, gumovou kachničku, fén na hraní, kartáč a certifikát o adopci. Na sobě má štěně i svůj vlastní obojek se známkou.

Doporučená cena produktu Little Tikes Rescue Tales Psí salón je 1 019 Kč. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

www.little-tikes.cz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..