Ingredience:
Choceňské pomazánkové máslo vanilka
4 vejce
30 dkg cukru
olej
20 dkg hladké mouky
1 prášek do pečiva
¾ l mléka
2 mandlové pudinky
čokoládu na dozdobení
Postup:
Ušleháme 4 žloutky, 15 dkg cukru, 1 dcl studené vody a 1 dcl oleje. Přidáme 20 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva a sníh ze 4 bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Ze ¾ l mléka, 2 mandlových pudinků a 15 dkg cukru uděláme pudink. Horký pudink nalijeme po lžících na syrové těsto. Pečeme při 200°C. Choceňské pomazánkové máslo s vanilkou smícháme se zakysanou smetanou a rozprostřeme na horkou buchtu. Navrch nastrouháme čokoládu.