Školák

Připravte se na školní rok 2016/2017

Přestože léto je v plném proudu a do konce prázdnin zbývá spousta času, přinášíme vám několik tipů na školní výbavu pro malé školáky. Vodovky a sešity lze samozřejmě pořídit i na poslední chvíli, avšak pořádnou školní tašku je třeba vybírat pečlivě a v předstihu. Společnost Babypoint na českém trhu rozšířila sortiment o designové školní batohy německé značky Lässig. Pořídit si můžete samostatný batoh nebo i celý set s vybaveným penálem, doplňkovým pouzdrem na tužky, peněženkou a sportovním vakem na tělocvik.

 skolni-batoh-LaSSIG

Batoh Lässig pro školáky a školačky má integrovanou pláštěnku

Tento školní batoh vzbudí pozornost! Barevné provedení nadchne děti, zároveň osloví i zodpovědné rodiče. Nadčasový design je nespornou výhodou, batoh bude sloužit hned několik ročníků. A to doslova, neboť je propracovaný do úplného detailu. Má prostorné a přehledné uspořádání s řadou kapes a kapsiček uvnitř i vně. Exkluzivitou školního batohu Lässig je pláštěnka složená v malé boční kapsičce. Nechybí karabina, kapsa ze síťoviny nebo transparentní přihrádka, batoh je připraven na vše, od učebnic přes svačinu až po klíče a kontaktní údaje. Záda, vyrobená ze vzdušného materiálu, mají anatomické tvarování. Popruhy jsou polstrované, vybavené jistící doplňkovou přezkou v horní části. Také v oblasti beder najdete zpevňující popruh s přezkou. Odolný batoh drží tvar a je opatřen reflexními prvky. Babypoint má v nabídce holčičí červenorůžový s puntíky a klučičí s dinosaury.

LaSSIG_motiv_Dottie

Rozměr batohu: 27 x 24 x 40 cm, hmotnost: 1,2 kg, doporučovaná prodejní cena: 2.920,- Kč

Školní batoh v setu – se dvěma penály, peněženkou a sportovním vakem

Výše představený batoh je možné pořídit buď samostatně, nebo v celém setu. Ten navíc obsahuje základními pomůckami vybavený klasický penál, tedy včetně gumy, ořezávátka, pravítka, pastelek nebo tužek. Praktické využití bezesporu najde i doplňkové pouzdro na zip, vhodné na další psací pomůcky. Peněženka je samozřejmostí a nechybí ani v setu Lässig. Má uzavíratelnou kapsičku, karabinu s očkem, několik přihrádek a díky šňůrce ji lze nosit na krku. Poslední praktickou součást tvoří sportovní vak se stahovací šňůrkou, ideální na nošení věcí na tělocvik.

skolni-set-LaSSIG

Doporučovaná prodejní cena: 4.360,- Kč

Větší svačinu s sebou v krabičce

Na běžnou dopolední svačinu ve škole tento box možná nevyužijete, avšak pokud má dítě odpolední vyučování, kroužek nebo jede na výlet, mohl by se svačinový box Lässig hodit. Uvnitř má odnímatelný dělený tácek. Vyrábí se v několika barvách s motivem zvířátka.

Svacinovy_ box_LaSSIG

Rozměr: 17,5 x 12 x 6,5 cm, doporučovaná prodejní cena: 170,- Kč

Látkový penál na psací pomůcky

Lehký penál na tužky, pastelky a další psací potřeby má jednoduché, přitom atraktivní zpracování. Vrchní část se po rozepnutí odklápí. Uvnitř najdete rozdělovník per a kapsičku na zip. K výběru je více motivů.

Penal LsSSIG_motiv_Peak_Dark

Doporučovaná prodejní cena: 180,- Kč

Pro více informací navštivte www.lassig-fashion.cz a www.babypoint.eu.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..