Vejce hraje v české kuchyni nezastupitelnou roli. Jsou jednou ze základních surovin a milujeme je ve všech myslitelných podobách, ať už míchaná, volská, ztracená nebo důmyslně ukrytá ve španělských ptáčcích. V mnoha případech o nich ani nevíme, to třeba v bábovce, bublanině či palačinkách. A v nadýchaných pusinkách jsou naopak nepostradatelnou složkou.

Využijte jejich širokého uplatnění v kuchyni k doplnění chybějícího vitamínu D. Vajíčka Dr. Vejce mají 4x vyšší hodnoty vitamínu D než běžná vejce. K dosažení doporučené denní dávky „déčka“ vám stačí 2 Dr. Vejce.
Pro lidský organismus je vitamín D velmi důležitý a bohužel ne vždy platí, že pro jeho dostatečnou tvorbu stačí pobývat venku. Abychom měli vitamínu D dostatečné množství, je dobré ho doplňovat i z potravin. Vitamin D přispívá v těle k normálnímu využití vápníku a fosforu, udržení hladiny vápníku v krvi, stavu kostí, činnosti svalů, zubů, funkci imunitního systému. Zvýšené množství vitamínu D v Dr. Vejcích je dáno speciální skladbou krmení na přírodní bázi.
Cena: 59,90 Kč / 15 ks
K dostání na Rohlik.cz a v Billa