Akce

Soutěž Žena regionu má letos rekordní účast. O prestižní titul bojuje 240 žen

V plném proudu je internetové hlasování sedmého ročníku celonárodní soutěže Žena regionu. Široká veřejnost letos nominovala rekordní počet zajímavých žen. O titul bojuje 240 favoritek z celé České republiky. Hlasovat můžete do 28. března 2016.

 vitezky_foto

Projekt Žena regionu patří všem ženám, které svým aktivním přístupem motivují a obohacují ostatní, podílejí se na veřejném životě, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům nebo přispívají ke zlepšení a rozvoji regionu, v němž žijí. „Nejedná se přitom jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž smysluplných a nezištných aktivitách nemá veřejnost ani média většinou ani tušení. Právě pro ně vyhlašujeme od roku 2009 celonárodní soutěž, jejímž cílem je ocenit úsilí těchto výjimečných žen a zviditelnit jejich práci a výsledky,“ uvedla zakladatelka projektu Denisa Kalivodová. Možnost nominovat výjimečné ženy měla široká veřejnost do 1. března 2016. Nyní je v plném proudu on-line hlasování, které potrvá až do 28. března. Letošní ročník má rekordní počet nominovaných žen. Jde zhruba o dvojnásobek oproti loňskému roku. Největší podíl soutěžících zaujímá Jihomoravský kraj s 36 ženami, v Plzeňském kraji bojuje o titul 25 žen. S příběhy všech přihlášených osobností z celé České republiky se můžete seznámit na webových stránkách soutěže www.zenaregionu.cz, kde můžete zároveň i hlasovat.

Nad letošním sedmým ročníkem soutěže převzal záštitu Senát Parlamentu České republiky v čele s předsedou Milanem Štěchem a Asociace krajů České republiky v čele s Michalem Haškem. Ambasadorkou se stala Rut Bízková, bývalá předsedkyně Technologické agentury ČR, Miluše Horská, místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR, a Jana Moravová, výkonná ředitelka společnosti Mountfield.

Více na www.zenaregionu.cz.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..