Články

Walmark přináší tipy na vánoční dárky

Jakmile se začnou blížit Vánoce, stoupá i hladina stresu. Mezi největší oříšky patří výběr dárků, které vaše blízké opravdu potěší. Nezoufejte, pomoc je na dosah. Společnost Walmark jako každý rok přichází s nabídkou krásných dárkových balení těch nejprodávanějších doplňků stravy pro vaše zdraví. Jsou k dostání v lékárnách nebo v e-shopu www.zdrave-vesele.cz

Proenzi 3 plus

Dárek vhodný pro muže i ženy, kteří často zatěžují své klouby. Proenzi 3 plus obsahuje glukosamin sulfát a chondroitin sulfát, které tvoří základní stavební kameny chrupavky. Složení je obohaceno také o unikátní ExPur komplex. Jde o kombinaci kolagenu typu II a vitaminu C. Kolagen typu II je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky a vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek a kostí. Vánoční balení je k dispozici ve dvou velikostech 599,- Kč (180 + 90 tablet zdarma) nebo 339 Kč (90 + 30 tablet zdarma).

Prostenal Forte

Dárkové balení, které potěší všechny muže po čtyřicítce. Doplněk stravy Prostenal Forte je ověřený trumf v péči o prostatu. Obsahuje rostlinné výtažky ze Saw palmetta a kopřivy dvoudomé, které podporují správnou funkci prostaty a močového ústrojí. Navíc je obohacen o zinek, který přispívá k udržení normální hladiny testosteronu. Dárkové vánoční balení obsahuje 90+30 tablet, tedy 1 měsíc užívání navíc a praktickou nabíječku na telefon (Powerbank) jako dárek zdarma. Doporučená cena v lékárně je 599 Kč.

Spektrum 50+

Nevíte, co koupit svým rodičům? Pořiďte multivitaminový přípravek Spektrum 50+ s ženšenem pro aktivní život po padesátce. Doplněk stravy pomáhá zachovat optimální životní sílu, dodává energii a vitalitu, fyzickou i duševní pohodu. Dárkové balení obsahuje 100 tablet + 30 tablet (měsíc užívání) zdarma. Doporučená cena v lékárně je 399 Kč.

Spektrum Imunactiv

Vitaminy a minerály potřebuje každý. Ať jde o partnera či kamarádku, dobrým tipem na dárek je doplněk stravy Spektrum Imunactiv. Jde o kompletní multivitaminový a multiminerální přípravek nové generace s vitaminem C a zinkem pro období zvýšené fyzické a duševní námahy. Dárkové balení obsahuje 100 tablet + 30 tablet (měsíc užívání) zdarma. Doporučená cena v lékárně je 399 Kč.

Urinal

Dárkové balení doplňku stravy Urinal je určeno pro všechny, kteří chtějí pečovat o zdraví močových cest. Krabička skrývá 60 tablet přípravku Urinal, který obsahuje unikátní kombinaci extraktů z brusinek NutriCran®, koncentrovaný extrakt brusinkové sušené šťávy CystiCran®, extrakt ze zlatobýlu obecného a vitamin D. Jako dárek naleznete v balení krabičku doplňku stravy Urinal Akut 10 tablet zdarma. Tento přípravek je nejsilnějším z celé řady Urinal a zajišťuje první pomoc při náhlých obtížích vyžadujících rychlou a účinnou péči o močové cesty. Vánoční balení pořídíte v lékárnách za cenu 399 Kč.

Urinal_Vanoce_2015

Marťánci

Marťánci představují oblíbený doplněk stravy pro děti. Obsahují všechny důležité vitamíny a minerály, podporují správný fyziologický růst, vývoj dětského organismu a celkovou vitalitu. Obsahují pouze přírodní barviva a jsou určeny dětem od 3 let. Dárkové balení je k dispozici ve variantách tabletky a lahodné želatinové tobolky. Obsahuje vždy 50 + 50 tablet a jako dárek svítícího Marťabrouka (ve čtyřech barvách). V balení najde vaše ratolest také soutěžní kupón, s nímž se může zapojit do soutěže a vyhrát Marťadráhu. Více o soutěži na www.martanci.cz Doporučená cena v lékárně je 279 Kč.

Kompletní vánoční nabídku společnosti Walmark najdete na www.zdrave-vesele.cz nebo ve vaší lékárně.

0 Shares

One Comment

  1. Pingback: Nastydnout se nevyplácí - Pro-miminka.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..