Jídlo a pití

Kopr a smetana: Tradiční česká příchuť nových pufovaných chlebíků

RACIO přichází s novinkou, která potěší všechny příznivce typicky českých chutí! Oblíbené Free style, tenké pufované rýžové plátky, můžete nyní ochutnat i s příchutí kopr a smetana. Tradiční česká kombinace zaujme na první ochutnání svou svěží chutí kopru, která je zjemněná smetanovým základem. Tato variace tvoří tak spolu s pufovanými chlebíčky perfektní chuťovou kombinaci.

Free style jsou ideální jako lehká svačina, praktické balení stačí jednoduše vzít s sebou do kabelky nebo batohu a hned je o postaráno o zdravé slané mlsání! Pufovaná kolečka totiž obsahují jen minimum kalorií a tuku, v jednom balení naleznete pouze 6 % doporučeného denního příjmu obou zmíněných, takže jsou předurčena stát se oblíbenou svačinkou.

koprasmetana

Free style výborně poslouží i jako slavnostní pohoštění pro návštěvu, kopr se hodí k čerstvým okurkám, k rybám, ale i ke smetanovým pomazánkám. Vyzkoušejte třeba náš recept na silvestrovský večer a uvidíte, že své návštěvníky ohromíte neotřelou chutí i nápaditým servírováním.

Free style s příchutí kopru a smetany můžete koupit v běžné obchodní síti, balení 25 gramů za 11,90 Kč. www.racio.cz

 

Tip na slavnostní pohoštění: Free style kopr a smetana s lososem a čerstvou smetanovou pomazánkou.

2 balení Free style s příchutí kopru 150 gramů čerstvého sýra tipu žervé čerstvý kopr 1 citron kapary uzený losos pepř sůl

V menší misce smícháme čerstvý sýr, přidáme najemno nasekaný kopr podle chuti, 1 lžičku citronové šťávy, osolíme a opepříme. Všechny suroviny pečlivě promícháme a v silnější vrstvě mažeme na připravené pufované chlebíčky Free style s koprem a smetanou. Nahoru aranžujeme tenké plátky uzeného lososa a zdobíme snítkou kopru, čtvrtkou plátku citronu a poupětem kapary.

Free-style-kopr

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..