Akce

Do Prahy míří světové kapacity estetické medicíny

Světové špičky plastické a estetické medicíny míří do Prahy. Česká republika se totiž 19.a 20.června stane domovem 1. Mezinárodního kongresu Umění a věda estetické a regenerační medicíny (Art and Science of Aesthetic and Regenerative Medicine).

Záštitu nad nejprestižnějším medicínským kongresem v republice převzal profesor Dr. Torello Lotti, který byl nominován na Nobelovu cenu za inovace v dermatologii. Předsednictví kongresu se ujala jedna z mála žen, které se v Česku věnují komplexně plastické, estetické i laserové medicíně, majitelka kliniky Esteticusti, MUDr. Blanka Vraspírová.

„Toto setkání poskytne unikátní možnost nejen ke sdílení informací o posledních inovacích a novinkách v estetické a regenerační medicíně, ale také k osobnímu setkání a dialogům s hlavními specialisty z Evropy a Asie. Velký význam budeme klást praktický aspekt nejdůležitějších inovačních objevů,“ říká prezident Světové zdravotnické akademie (WHA) Dr. Torello Lotti.

„Podobné kongresy, jichž se účastním po celém světě, jsou velmi inspirativní. A i díky nim je česká plastická a estetická medicína na vysoké úrovni. Přivážím z nich na ústeckou kliniku nejen nové postupy a metody, ale i nové přístroje, jenž dosud v Česku žádná klinika nemá. Po tomto kongresu se Česko opět posune k tomu, aby v plastické a estetické medicíně bylo celosvětovým pojmem,“ uvádí MUDr. Blanka Vraspírová.

„Je to první a jediný kongres o zdraví a kráse, který spojuje Západ a Východ v srdci Evropy. Přivážíme do Prahy tajemství dokonalosti z každé části světa. Kongres ASARM je nejakreditovanějším v České republice, který ohodnotila Česká lékařská komora 18 kredity,“ říká Anna Abdullaeva z pořadatelské firmy Infokrása.cz.

Organizátoři už nyní připravují další ročník, který by měl opět za rok do Prahy přivézt nejšpičkovější odborníky z celého světa.

1.Mezinárodní kongres Umění a věda estetické a regenerační se uskuteční v Hotelu Radisson Blu Alcron 19.a 20.června 2015.

Interaktivní program s živými demonstracemi nabídne témata: Systémový přístup k věkovým změnám, Preventivní a renovační medicína, Omlazení pokožky: jak vrátit záři a tonus, Mezoterapie, peeling, mezonitě, Korekce věkových změn obrysů obličeje, Výplně, botulotoxin, lifing – nitě nebo Vaginální omlazení a jeho vliv na zdraví a mládí ženy.

Mezi lektory se objeví například: Dr. Simona Pop MD, Rakousko

Dr. Pakpilai Thavisin, Thajsko

Prof. Dr. Mukhabbat Nasimova MD, Uzbekistán

Dr. Shin Moon Seok, Jižní Korea

Dr. Paraskevas Kakas, Řecko

Dr. Madina Kudzaeva, Belgie

Dr. Park Yong Ho, Jižní Korea Prof. Dr. Olga Artemova MD, Ruská federace

Dr. Liliya Makunina, Uzbekistán

Více informací najdete na webové stránce kongresu: www.asarm.org

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..