Články

ZÁSILKOVNA.CZ POMÁHÁ S LEJLOU ABBASOVOU I V AFRICE!

Společnost Zásilkovna.cz sice vlastní největší síť výdejních míst v Česku a na Slovensku, společně s moderátorkou Lejlou Abbasovou ale pomáhá až v daleké Africe. Podporuje totiž charitativní projekt nadačního fondu Asante Kenya, jehož zakladatelkou je právě známá moderátorka.

Lejla
Lejla Abbasová

Asante Kenya Lejly Abbasové nabízí prostřednictvím e-shopu imana.cz africké šperky, jejichž koupí přispějí zákazníci celou částkou na podporované projekty pro děti v Keni. Zásilkovna.cz zdarma poskytuje e-shopu veškeré logistické a podpůrné služby 

a svou nejhustší síť výdejních míst v ČR a na Slovensku. Zákazníkům se tak koupě šperku neprodraží o poštovné, mohou si jej zdarma vyzvednut na kterékoli pobočce Zásilkovny a kompletní částka může putovat na dobrou věc.

Lejla-Abbasova

“Spolupráce se Zásilkovnou nám nabídla skvělou možnost, jak nabídnout africké šperky velkému množství lidí bez dalších výdajů a motivovat je tak k nákupu a pomoci. Vlastně chceme lidem udělat radost dvakrát – tu první z krásného afrického šperku, tu druhou z pomoci dětem v Keni. Každý takový byť drobný příspěvek dokáže udělat zázraky,” říká zakladatelka nadačního fondu Asante Kenya moderátorka Lejla Abbasová.

“Přemýšleli jsme, jak se podělit o náš úspěch s těmi, kteří pomoc potřebují. Zásilkovna pomáhá na regionální úrovni několika neziskovým organizacím. Společně s Lejlou Abbasovou jsme přišli na to, jak pomoci i přes hranice – čeští a slovenští zákazníci si mohou objednat šperk z e-shopu imana.cz a Zásilkovna.cz jim ho zdarma doručí na kteroukoli svou pobočku. Každý tak může koupí i malého afrického šperku podpořit celou částkou děti v Africe. Jsme rádi, že můžeme pomáhat nejen my, ale že tím motivujeme k pomoci i další lidi,” přibližuje spolupráci zakladatelka Zásilkovny Simona Kijonková.

Simona_Kijonkova
Simona Kijonková

Lejla Abbasová se narodila v Praze jako dcera Súdánce a Češky. Vystudovala osmileté gymnázium, jako moderátorka působila například v televizních stanicích Galaxie, TV3 a Óčko, později se dostala do povědomí veřejnosti díky moderování reality show Big Brother. Mezi lety 2009 a 2010 byla tiskovou mluvčí ministra pro lidská práva, v roce 2009 byla vyznamenána bronzovou medailí Ministerstva zahraničních věcí ČR za rozvojovou pomoc. Je zakladatelkou nadačního fondu Asante Kenya, který pomáhá vybraným charitativním projektům v Keni.

Nadační fond Asante Kenya aktuálně podporuje v Keni desítku projektů, které pomáhají hlavně dětem v těžké životní situaci. Pět základních škol mohlo díky příspěvku z fondu postavit pro své žáky nové budovy, další mohou dětem ze slumů zdarma nabídnout výuku práce s počítačem. Další z projektů pomáhá dívkám, utíkajícím před ženskou obřízkou. Právě jimi vyráběné šperky je možné zakoupit na e-shopu imana.cz a veškerý výtěžek jde na podporu další činnosti fondu.

Zásilkovna.cz byla založena v roce 2008. Internetovým obchodům umožňuje nízkonákladový a efektivní způsob dopravy jejich zboží – zákazník si balík vyzvedne osobně na jedné z 280 poboček. Přidanou hodnotou je možnost si zboží na pobočce rozbalit nebo podat k reklamaci. Zásilkovna.cz také nabízí alternativu k poštovním službám – levnější, rychlé a jednoduché doručování zásilek na adresu v ČR a podání na pošty všech sousedních států. V Čechách a na Slovensku spolupracuje Zásilkovna.cz aktuálně s více než 6000 e-shopy.

Další informace najdete na www.zasilkovna.cz nebo na facebook.com/zasilkovna.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..