Články

Panenky Polly Pocket mají nejlepší web!

Kapesní panenky Polly Pocket, spadající do velké rodiny Mattel zná každý. Vynikají širokou škálou doplňků, včetně módního oblečení, sportovních potřeb, ale třeba i zvířecích miláčků. Srdce malých slečen si získaly i díky tomu, že se dají vzít kamkoli s sebou.

Tvůrci webového portálu Pollypocket.com  teď slaví obrovský úspěch. Prestižní ocenění za nejlepší webovou zábavnou stránku WebAward  patří právě jim.

Nezávislí odborníci z Asociace webového Marketingu udělují tyto ceny každoročně od roku 1997 a rozlišují několik kategorií.

Web Polly Pocket obstál jak z hlediska obsahu a designu, tak i proto, že je uživatelsky velmi jednoduchý, interaktivní a inovativní.

Ještě lepší zpráva ale je, že teď se tvůrci zaměřují na přípravu stránek v češtině. Malí i velcí uživatelé budou moci nový portál navštívit už příští rok. Web je unikátní svou snadnou pochopitelností a dělí se na jednotlivé sekce, kde mohou uživatelé hrát hry, shlédnout videa, nebo vstoupit do světa Polly – tam už  na ně čeká spousta dalších aktivit. Nejen, že si tu užijí spoustu zábavy, ale také se tu hravou formou seznámí s výrobky Polly Pocket, které si tak jistě oblíbí.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..