Články

Posviťte si na svět fantazie

Světlo dotváří atmosféru každé místnosti. Zejména tam, kde trávíme nejvíce času, to chceme mít hezké a útulné. Pokud vy, nebo vaši nejbližší patříte mezi fanoušky filmů, her či komiksů, pak by vám neměla chybět stylová svítidla Icon Light inspirovaná popkulturou. Ať už zařizujete dětský pokojíček nebo hledáte zajímavý doplněk do kanceláře, tato originální světla dodají šmrnc každému prostoru. Jsou tak perfektním a originálním dárkem, který potěší děti i dospělé.

Pečlivě zpracovaný design Icon Light věrně zachycuje rysy ikonických postav a jejich charakteristické symboly. Nejjemnější detaily a preciznost provedení zaručují, že svítidla se stanou středobodem každého interiéru.

Výška svítidel je přibližně 10 cm. K jejich výrobě byly použity kvalitní a odolné materiály, jež zajišťují dlouhou životnost a bezpečné používání, napájení bateriemi pak zajistí snadné a flexibilní umístění.

Na výběr je ze široké škály filmových, herních a dalších licencí, jako například Star Wars, Harry Potter, Pán prstenů, DC a Marvel, Disney, Minecraft, Super Mario, Zelda nebo Playstation. V bohaté nabídce si zkrátka každý najde to pravé svítidlo podle preferencí a stylu. Svítidlo Icon Light je perfektním a originálním dárkem ať už k narozeninám, Vánocům nebo jiné speciální události. Navíc potěší děti, stejně jako dospělé.

Svítidla Icon Light zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 499 Kč.

*Uvedené ceny platí od 19. 9. do 19. 10. 2024. V případě uveřejnění s delším odstupem nás, prosím, kontaktujte pro ověření ceny.

www.bambule.cz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..