Školák

Školní rok za dveřmi: Co nesmí chybět

Než se děti vrátí zpátky do školních lavic, je potřeba po létě zkontrolovat jejich výbavu a doplnit do ní vše nezbytné pro úspěšný start nového školního roku. Přinášíme tipy na psací potřeby a pomůcky, se kterými budou perfektně vybavené na výzvy a zážitky, které je ve škole čekají.

Na zápisky

Ideální pomocník pro školáky, studenty, ale i dospělé je populární gumovací roller Pilot Frixion Ball s víčkem. Hrot s kuličkou z vysoce odolného karbidu wolframu a tělo s gumovou úchopovou zónu zajistí pohodlné psaní. Průměr hrotu je 0,7mm a šířka stopy 0,35mm. Vybírat lze z různých barev.

Pilot Frixion Ball zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 69,90 Kč. *

Žádný školák se neobejde bez sešitu, do kterého si bude pečlivě zapisovat probíranou látku. Pro studenty či žáky vyšších ročníků jsou tady školní sešity ve formátu A4 z bezdřevého papíru s 60 listy a stylovým designem. K dispozici jsou v linkované, čtverečkované i nelinkované variantě.

Školní sešit A4 zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 39,90 Kč. *

Vše po ruce

Na psací potřeby a pastelky je tady jednopatrový penál s motivem dinosaurů vyrobený z kvalitního materiálu. Školní penál ABC123 Dino je vhodný pro žáky 1. stupně základní školy. Obsahuje dvě otevírací klopy a je vybaven mnoha praktickými úchyty na psací potřeby. Uzavírání na zip chrání pomůcky před vypadnutím a poškozením. *

Školní penál ABC123 zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule 199,90 Kč.

Na výtvarné potřeby ve škole, ale i doma děti ocení praktický umělecký kufřík z pevného kovového materiálu. Obsahuje 79 ks různých potřeb pro malé výtvarníky – vodové barvy, pastelky, voskovky, štětce, gumu, ořezávátko a podobně.

Umělecký kufřík kovový zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule 599,90 Kč. *

Jednokomorová aktovka ABC123 Sova s roztomilým motivem sovičky má pevné dno, pevná a polstrovaná záda, zpevněnou rukojeť a polstrované ramenní popruhy s hrudním páskem. Záda aktovky jsou navíc ergonomicky tvarovaná pro správné držení těla. Na aktovce jsou umístěny reflexní prvky pro snadnou viditelnost ve zhoršených světelných podmínkách a na vnější straně jsou dvě externí kapsy – jedna ze síťoviny a jedna na zip. Uvnitř hlavní komory je také oddělená přihrádka a ve víku je průhledná kapsa na uložení školního rozvrhu.

Aktovku ABC123 Sova zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule 1 299,90 Kč. *

*Uvedené ceny platí od 7. 8. do 7. 9. 2024. V případě uveřejnění s delším odstupem nás, prosím, kontaktujte pro ověření ceny.

www.bambule.cz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..