Hračky

Dejte nudě gól

Fotbal je zábavná hra plná napětí, ať už se do ní pustíte naplno přímo na hřišti, nebo jste věrnými fanoušky. Hrát se dá dokonce i doma na gauči. Nevěříte? Přinášíme tipy na vybavení i hry pro všechny, pro něž je fotbal srdcová záležitost.

Vyrazte na hřiště

Nejen malí fotbalisti ocení bavlněné Vysoké ponožky s fotbalovým motivemod oblíbené značky dětského oblečení Cool Club. K dispozici jsou ve velikosti 31-33 až 40-42.

Vysoké ponožky s fotbalovým motivem zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 149 Kč.

Především začínajícím fotbalistům se bude hodit fotbalový set, který obsahuje dvě malé branky, malý fotbalový míč a pumpičku na míč. Kdekoliv a kdykoliv tak budete skvěle vybaveni na tréninky.

Fotbalovou branku zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 419 Kč.

Každý zapálený fotbalista má svůj šťastný míč. Pořiďte svým nejmenším kvalitní Kožený fotbalový míč velikosti č. 5. Je dvouvrstvý s tloušťkou 1,6 mm a hmotností 260–280 g. Vybírat lze z různých designů a barev.

Míč kožený fotbalový zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 249 Kč.

Zahrajte si i doma

Pokud počasí venkovní zábavě zrovna nepřeje, s malým fotbalem si užijete napínavý zápas přímo doma. Stolní verze fotbalu s figurkami fotbalistů umístěnými na pružině, se těší velké oblibě už několik generací. Pro vykopnutí míče stačí přitáhnout figurku fotbalisty směrem vzad a pustit. Soupeř brání svou branku figurkou brankáře, která je umístěna na posuvném půlkruhu ovládaném páčkou pod brankou.

Fotbal – malý zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 399 Kč.

Přímo na fotbalový stadion vás přenese zábavná desková hra s kartami a jednoduchými pravidly. Jděte do útoku a dejte gól, nebo se snažte ubránit branku proti útokům soupeře. Ale pozor na faul a žlutou kartu! Vítězem se stává hráč, který dá pět gólů. Díky jednoduchým pravidlům si hru oblíbí i hráči, kteří se ve fotbalových pravidlech neorientují. Hra je určena pro 2–5 hráčů.

Společenská desková hra Gól 10 zakoupíte v prodejnách a e-shopu Bambule za 399 Kč.

*Uvedené ceny platí od 6. 4 do 6. 5. 2023. V případě uveřejnění s delším odstupem nás, prosím, kontaktujte pro ověření ceny.

www.bambule.cz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..