Sníte o perfektním dortu a zákuscích, které budou všichni obdivovat nejen v ústech, ale už jen při pohledu na ně? Vyzkoušejte zrcadlovou polevu.
Oblíbili si ji cukráři po celém světě. Maximálně fascinujícího efektu dosáhnete se zlatou edicí s přimíchaným zlatým prachem.
Jak na přípravu?
Na 1000 g směsi použijte 400-550 g vody. Za stálého míchání zahřejte na cca. 85°C, poté za občasného míchání zchlaďte na aplikační teplotu 34-23°C (dle velikosti výrobku a jeho promražení). Polevu při 34°C rozmixujte tyčovým mixérem. Při jeho vkládání si dejte pozor, aby u nože nevznikla vzduchová bublina. Aplikační teplota čerstvě uvařené polevy může být až 23°C, doporučujeme sledovat její konzistenci.

Cena: 167 Kč
Balení: 300 gK dostání na www.dortisimo.cz