Články Jídlo a pití

Mexický fazolový hrnec

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
50 g slunečnicového oleje
70 g cibule
150 g drcených rajčat
50 g rajského protlaku
300 g barevných fazolí
300 g bílých fazolí
100 g sterilizované kukuřice
30 g česneku
hovězí vývar
sůl, pepř
Postup:
Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku s česnekem, přidáme drcená rajčata, kukuřici
a uvařené fazole. Zalijeme protlakem a krátce povaříme. Dochutíme kořením a solí.

TIP – Fazole Menu Gold

Fazole jsou přezdívané jako maso chudých, a to díky
obsahu bílkovin – jsou jimi tvořeny až z 30 %. Mimo to
jsou bohaté na vitamín A a komplex vitamínů B a také
prospívají našim ledvinám díky obsahu aglutininů, které
působí močopudně a zároveň umějí rozpouštět močové
kamínky.
www.MenuGold.cz
www.LAFood.cz
K dostání ve všech supermarketech

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.