Akce

Den otevřených dveří ve škole, do které se děti každý den těší

V úterý 17. května můžete v rámci dne otevřených dveří nahlédnout do jedinečného prostředí mezinárodní Montessori školy (International Montessori School of Prague), která sídlí nedaleko metra Roztyly na Praze 4. Kdykoliv v době od 9:30 do 17 hodin budete mít příležitost vyzkoušet si, jak může tento moderní systém výuky, vedený v anglickém jazyce, pomoci i vašemu dítěti nastartovat úspěšnou životní cestu a celoživotní touhu po vzdělávání. K dispozici ke konzultaci budou učitelé, vedení školy i rodiče stávajících studentů. (www.montessori.cz)

1_1_YO6F2463

Mezinárodní Montessori škola v Praze (International Montessori School of Prague) nabízí individuální přístup ke vzdělávání každého z žáků dle pedagogiky Marie Montessori. Zavazuje se podporovat jejich přirozený vývoj, sebedůvěru, nezávislost a vzájemný respekt a umožňuje tak každému dítěti maximálně využít veškerý jeho potenciál a stát se samostatným, vnitřně motivovaných a produktivním členem společnosti. „U nás v International Montessori School of Prague je naším hlavním posláním všestranně rozvíjet jedinečné vlohy každého dítěte. A je to právě tento přístup, který podporuje vnitřní motivaci a aktivitu studentů a vytváří již v raném věku jejich celoživotní touhu po vzdělávání.“, říká Pherooz Karani, akademická ředitelka International Montessori School of Prague. Škola se již třináctým rokem úspěšně rozrůstá. Děti, které prošli předškolním programem, vynikají na navazující základní škole, absolventi jsou přijímáni na nejlepší soukromé školy a gymnázia, kde dosahují vynikajících výsledků.

Během dne otevřených dveří se budou návštěvám i jejich dětem individuálně věnovat učitelé i vedení školy. Návštěvám bude umožněno prohlédnout si prostředí školy, vybavení a poznat interaktivní Montessori výukové materiály nejvyšší kvality. Nebude chybět ani možnost nahlédnout do jednotlivých tříd v „akci“. Samozřejmostí je i příležitost zkonzultovat případné otázky či načerpat zkušenosti od stávajících rodičů, kteří se o ně rádi podělí.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..