Akce

7 let trendující restaurace Jam&Co znovu otevřela po rekonstrukci a nabízí nové nadupané menu!

Je to již 7 let, co Mike Trafik a Jakub Čermák otevřeli originální pražský podnik Jam&Co, ve známé a oblíbené Krymské ulici, se zaměřením nejen na asijskou fúzi, ale v posledních letech i na čerstvé japonské nudle. Od té doby stále udávají trendy a získali si tisíce a tisíce spokojených zákazníků a fanoušků. A to nejen díky kvalitní kuchyni a mixologii, ale i díky kulturnímu přesahu celého konceptu.

Jakub Čermák, který vládne kuchyni a celé restauraci a Mike Trafik, který se angažuje především v komunikaci podniku a zmíněném přesahu se tak vzájemně perfektně doplňují. Po sedmi letech provozu se rozhodli pro kompletní rekonstrukci kuchyně. Za dva měsíce tak vznikla zbrusu nová červená kuchyň, která je vybavená moderními technologiemi, ale je i moc krásná a fotogenická, díky své červené podlaze. Legendární interiér od uznávaného pražského architektonického studia 0,5 pak vyžadoval pouze lehký facelift. 

Jam&Co v novém kabátě je zpět i spolu se zákazníky oblíbenými recepty jako jsou například Birria Ramen, kachna Udon, nebo Gyoza knedlíčky s koprovou omáčkou! Nicméně majitelé nelenili a přišli s novým nadupaným menu, za kterého prozradíme například Udon nudle s mušlemi, krevetami, kimchi, česnekem a šťávou s citrusy. Zbytek si teď necháme pro sebe, ať se máte na co těšit!

Více informací: www.jamandco.cz!

Instagram: jam_and_co

Facebook: Jam and Co.

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..