Jídlo a pití

Zrcadlová poleva se zlatem v prášku

Sníte o perfektním dortu a zákuscích, které budou všichni obdivovat nejen v ústech, ale už jen při pohledu na ně? Vyzkoušejte zrcadlovou polevu.

Oblíbili si ji cukráři po celém světě. Maximálně fascinujícího efektu dosáhnete se zlatou edicí s přimíchaným zlatým prachem.

Jak na přípravu?

Na 1000 g směsi použijte 400-550 g vody. Za stálého míchání zahřejte na cca. 85°C, poté za občasného míchání zchlaďte na aplikační teplotu 34-23°C (dle velikosti výrobku a jeho promražení). Polevu při 34°C rozmixujte tyčovým mixérem. Při jeho vkládání si dejte pozor, aby u nože nevznikla vzduchová bublina. Aplikační teplota čerstvě uvařené polevy může být až 23°C, doporučujeme sledovat její konzistenci.

Cena: 167 Kč

Balení: 300 gK dostání na www.dortisimo.cz

1 Shares

Leave a Comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..