Category: Jídlo

„Jednohubky“ pro batole

„Jednohubky“ pro batole

Nakrájejte potraviny na velikost „jednohubek“ tak, aby se vašemu dítěti snadno jedly. „Jednohubky“ by měly mít průměr asi 1–2 cm, většími kousky by se dítě mohlo dusit. „Jednohubky“ jsou vhodné jen pro batolata, která už zvládají potravu kousat. „Jednohubky“ mohou být: • kolečka banánů; • rozlámané sušenky bez náplně; • […]

Read more ›
Pomazánkový štrůdl

Pomazánkový štrůdl

250 g pomazánkového másla polohrubá mouka 1/2 vanilkového pudinku 2 lžíce rozinek 1 vejce jablka skořice cukr krupice Máslo s moukou zpracujeme v těsto, necháme 1/2 hodiny odležet v chladu. Rozválíme, poklademe jablky, rozinkami, cukrem a skořicí, posypeme pudinkovým práškem. Zavineme, potřeme vajíčkem a pečeme.

Read more ›
Zdravé mlsání s Mlékárenským výrobkem roku

Zdravé mlsání s Mlékárenským výrobkem roku

Honí vás či vaši ratolest mlsná? Nevadí, nyní se dá mlsat i zdravě s Mlékárenským výrobkem roku –Choceňským pomazánkovým vanilka. Českomoravský svaz mlékárenský ocenil vanilkové Choceňské pomazánkové titulem Mlékárenský výrobek roku 2010 v kategorii Másla a mléčné pomazánky. Nová, netradiční chuť je ideální pro naše nejmenší, ale i pro dospělé, kteří si […]

Read more ›